До седмици bTV стартира най-новото оригинално кулинарно предаване в програмата си – „Моето звездно парти“. Шоуто е създадено изцяло по неподражаемия образ на звездата на световното кулинарно изкуство - Chef Силвена Роу. Кралицата на вкусното и здравословно хранене ще организира специално звездно парти, на което заедно с любими български знаменитости, свързани помежду си по неочакван начин, ще отбелязват различни поводи. Освен да се наслаждават на хубава храна, гостите ще имат и задачата да я приготвят под зоркото око на Chef Роу.

Всички участници ще получат привилегията да готвят заедно с примата на кулинарната сцена и с нейните съвети да създават шедьоври, докато споделят интересни истории за живота си. В уютна обстановка Силвена ще разкаже на зрителите и своите гости, любопитни истории и спомени, като няма да пропусне и интересни факти за храната. Любителите на експериментите в кухнята ще могат да научат и здравословни рецепти лично от Chef Силвена Роу.

С „Моето звездно парти“ и безценния опит на Chef Роу bTV продължава да следи и представя световния тренд за балансиран начин на живот и неговото прилагане в света на кулинарията. Със собствено шоу и разнообразие от звездни гости, Chef Роу ще разкрива тайната на своята кухня с помощта на кулинарните превъплъщения на български знаменитости. „Моето звездно парти“ е висококачествено и модерно кулинарно шоу , чрез което bTV още веднъж доказва, че е основен двигател в развитието на този жанр. Предаването ще грабне освен с невероятната звезда на Chef Роу, така и със забавни гости, рецепти и храни за всеки вкус.