search icon
search icon

Николета и Златка против ваксините за децата

Плеймейтките са за свободния избор

"Не, нe съм против! Искам ваксинацията да е избор. Не искам да ни извиват ръцете. В ковид отделенията има хора неваксинирани и хора с бустерна. Това изнудване и постоянно извиване на ръцете не гo приемам“, лее се Черната Златка в инстаграм. Бургазлийката е категорична, че мерките в борбата с коронавируса са неадекватни. Злати дори си позволи да даде акъл за начина, по който е трябвало да действат управляващите. „Относно мерките трябваше след празниците децата да минат поне за две седмици онлайн. Аз съм против ваксинирането на детето си. Не приемам за нормално изказването на Макрон“, споделя още плеймейтката.

Нейната колежка Николета Лозанова е по-пестелива откъм изразяване на позицията, но също се обявява толкова категорично против ваксинацията на деца. НиЛо, която само преди няколко седмици се подложи на скъпоструваща интервенция за уголемяване на дупето, не иска да подлага 9-годишна Никол на ваксина. Въпреки липсата на задължителен елемент в процеса на имунизация сред децата Николета е безкомпромисна в отношението си. Още преди година тя заяви позицията си в мрежата, пише „България днес“.

„При мен коронавирусът протече много тежко. Бях 20 дни на антибиотик. Няколко пъти обмислях дали не е по-добре да ме приемат в болница. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото, получавах задух, дишах трудно. По всяка вероятност съм се заразила от Николай, но при него нещата се разминаха доста леко. Колкото до това дали съм спокойна, че вече съм от отбора на оздравелите - не мисля, че е така. Все още ме е страх да не се заразя повторно“, заяви тогава бившата плеймейтка, като подчерта, че е против ваксинирането.Загадка остава дали Николета си е била ваксина. Предвид постоянните й пътувания чужбина и приема й в болница заради уголемяването н дупето Лозанова може и да си е ударила поне една доза.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари