search icon
search icon

Пейо Филипов става татко на 47 години

Пощальонът, който бе част и от "Маскираният певец" живее с нотариус

След по-малко от месец музикантът Пейо Филипов, който е на 47 години, ще почерпи за бебе №3 в своя живот от възлюбената си Калина Маркова, която е нотариус в град Гоце Делчев. Двамата още не са определили името на юнака, признаха влюбените в интервю за bTV. „Калина се колебае за името, което аз съм избрал. Още не е съвсем убедена, че трябва да е точно то”, с усмивка обяснява какъв точно е проблемът Пейо Филипов. И уточнява, че научил от Калина – всеки човек може да смени името си, дори няколко пъти, което улеснявало въпроса.

Любовта им е плод на дългогодишно познанство. Първоначално Калина помага като нотариус по казусите на музикалния клуб на Пейо, но с времето отношенията между тях се развиват в друга посока. От предишните си партньори двамата имат три деца, а сега ще сменят памперси на общото четвърто. За идването на новия член най-доволен е синът на Калина - Максим, който живее с тях и учи втори клас в паралелка хореография.

Като разбрал новината за ново бебе, големият син на Пейо, който вече е на 22 години, се пошегувал с него: „Реши още веднъж да станеш татко, преди да станеш дядо”. Пейо и Калина живеят през седмицата в Гоце Делчев и през уикенда са в София. Музикантът споделя, че се върнал към корените си. Майка му е от село Ковачевица до Гоце Делчев, но изселили семейството й в началото на 70-те в Северна България. Сега Пейо открил роднини в Гоце Делчев и е много доволен от това. „Хубав край е, с хубави хора. Много местни ни помогнаха. Там съществува кодекс на честта и това да преценяваш хората според делата им, не да ги съдиш в началото по някои признаци”, каза Пейо.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари