search icon
search icon

Ето я Радост Драганова след кошмара (Снимки)

Двамата с Иво Аръков пият кафе в мръсотията

След като Hotnews.bg първи писа, че колегите от „Мармалад“ Радост Драганова и Иво Аръков са заедно на почивка в Камбоджа, те най-сетне се показаха как пият кафе. Водещата преживя кошмар още с пристигането си в държавата, след като бе отведена в ковид изолатор заедно с дъщеря си заради неясен тест за ковид. Двете изкараха няколко дни в мръсното и неуютно място, преди с помощта на дипломати от няколко държави да го напуснат и днес Драганова изглежда по-спокойна.

Няма как обаче да не отбележим, че усмивката й е малко насила, още повече че заведението където пият кафе, не отговоря на високите й изисквания. Напитката е шварц, обстановката-типична за всяка азиатска държава-пластмасови столове сред мръсотията и прахоляка на улицата. Иво и Радост са в компанията на свои приятели, също българи, но те не показват най-близките си-гаджето на Аръков и щерката на Драганова.

Камбоджа, Виетнам и още няколко азиатски държави привличат нашенците все повече, като екскурзия до подобна дестинация струва около три бона и половина, установи Hotnews.bg. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари