search icon
search icon

Радост Драганова се показа с Ники Николов

Двамата са двойка отдавна, но не са засичани по светски събития

Водещата на предаването „Мармалад” Радост Драганова, която от години живее с редактора на ред популярни предавания – Ники Николов, се показа за кратко с него.

Двамата са двойка отдавна, но не са засичани по светски събития, тъй като ги избягват старателно. Освен това нито той, нито пък тя позират за светски издания, където да обясняват колко се обичат.

На пресконференция по повод старта на новото шоу – „Мама готви по-добре”, Радост се появи със своята дъщеря Белла, тъй като идеята на продецунтите Иван и Андрей, бе да събере звездни родители и тихните деца в една кухня.Малко преди популярните родители и децата им да застанат зад печката, за да покажат кулинарни умения, Радост и Ники размениха по няколко думи, седнали един до друг на една маса.

Изглежда Радост се разбира повече от добре с дъщерята на своята половинка, тъй като тя застана зад кухненския плот, освен със своето момиче Белла, и с детето на Ники Николов – Мая.

„Аз ще готвя с две деца”, обяви самата Радост, когато се запъти към кухнята. Водещата и двете момичета показаха голямо старание и приготвиха вкусни хапки.Преди години Радост се раздели със своя съпруг и баща на дъщеря й Белла - Явор Златанов, именно заради Ники Николов.

Изглежда, че към днешна дата, тя е щастлива с Николов, а освен това намира общ език и с дъщеря му Мая.


СНИМКИ: Lifestyle.bg

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари