Михаела Филева призна, че е изпратила най-трудната си година заради загубите, които е преживяла през 2021 година."Честита Нова година, приятели! Няма да ви лъжа, изпращам най-ужасната година в живота ми от много време насам в личен план, наложиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в рамките на тази проклета 2021-ва година!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva)

Но мисълта ми е друга - искам да ви благодаря, защото вие - публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален план! Предполагам всичко е “Ин и Ян” наистина в крайна сметка", сподели певицата в социалните мрежи, без да хвърли повече светлина по въпроса. Hotnews.bg при помня, че в интервю за Нова телевизия миналата година певицата разказа, че е загубила дядо си, който за нея е като роден баща, тъй като родителят на певицата въобще не се интересува от нея.

"Дядо ми почина - бащата в моя живот. Много безсилен се чувстваш, безсмислено се усеща цялата тази суета и игра на его, която идва от професията ми в контекст на загуба на близък човек. Имах цялата подкрепа и любов на моя приятел Стефан, който преди два месеца загуби майка си от коронавирус“, съобщи тогава певицата.