Бившето гадже на Михаела Филева-Павел се появи на промоцията на новия й албум. Причината обаче не е, че са затоплили отношения, а защото и той има участие в тавата, която се казва „Нова страница”. Павел бе без дуетната си половинка Венци Венц и се стараеше да остане скрит на една от масите. Двамата с красавицата имаха връзка на приливи и отливи, но от няколко месеца дори не останаха приятели и се разминават като непознати по светски събития. 


Феновете на поп дивата за първи път чуха на живо новите парчета от албума, както и най-големите хитове на певицата. С този концерт Филева отваря една красива "Нова страница" за своята музикална кариера с най-добрите песни от изминалата 2017 година, сред които няколко колаборации с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’и Martz, плюс 6 чисто нови и неиздавани парчета. Две от тях са с участието на Искрата и рапъра Exc. В албума на изпълнителката е отделено специално място за акустичната бонус част, която подарява на слушателите едно много лично и душевно преживяване.
Албумът бележи и нова страница за мобилната фотография. За първи път обложката и всички останали визии от CD-то са заснети изцяло с мобилен телефон от фотографа Вера Гоцева – Lomovera.