Водещата на предаването "Мармалад" Радост Драганова и нейната дъщеря, които се оказаха затворници в Камбоджа, са в азиатските държава с екранния партньор на телевизионерката Иво Аръков, видя само Hotnews.bg. Аръков се показа от луксозно фоайе за разлика от мизерните условия на спътницата му и загатна за драмата с колегата си, като обясни, че за нея ще пише друг път.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Arakov (@ivoarakov)

25-часово пътуване отведе Аръков на райски остров Кох Ронг в Камбоджа. Той има 40 километра плажна ивица. Аръков сподели в Инстаграм профила си, че е "удовлетворен", че е там температурата е 30°C. Придвижването пък става с лодки или специални камионетки. В стори актьорът публикува кратко видео от пътуване именно с такава, без да дава вид да е притеснен от случващото се с Драганова. Самата Радост разказа, че пристигнала в Камбоджа на 28 декември. В държавата се влиза след ваксинация и PCR, направен в последните 72 часа.

На всички пътници се прави бърз тест, а при положителен резултат се изчаква на място за резултат от PCR. Дъщерята на Радост се оказва именно с положителен резултат. Дойдоха полицаи с оръжие и изнесоха дъщеря ми в една отделна зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, но това не се случи, разказва водещата Радост Драганова. Отведени са в COVD отделение в столицата Пном Пен. Моите резултати са отрицателни. На детето първия бърз тест е положителен, когато дойдохме тук направихме втори бърз тест, който е отрицателен, уточнява Радост Драганова. Те все още чакат да излезе PCR резултат.