Нана Гладуиш заряза студеното време у нас и го замени за топлото в Дубай. Тв водещата сподели много снимки и видеа от приказния си престой в емирството, в което е придружена от двамата най-важни мъже в живота си-сина и съпруга. "Животът ми - ту нагоре, ту надолу", написа Нана под едно от видеата, направено на плажа и смело се показа по бански, както направи през лятото. Тогава 47-годишната телевизионна водеща бе в отпуск в Испания.

В емирството Нана освен на морските бани, наблегна и на любимия си тенис, който практикува от дете. Сериозно увлечен по спорта е и синът й Джейсън, която е роден през 2009 година. Гладуиш и семейството й са запалени пътешественици и не се лишават от екскурзии дори в пандемията. След като посрещнаха миналата Нова година в най-слънчевия американски щат Флорида, за отпуската през лятото фамилията се спря на Испания. 

Телевизионерката в началото на годината изкара ковид, при това без да пие хапчета. „Не казвам, че ковид беше лесен, защото имах няколко тежки дни, в които имах чувството, че всеки момент ще падне и ще умра. Но подходих с разум. Може би малко прекалих с това непиене на лекарства, дори витамини не вземах. Приемах по четири литра вода и от 47 кг паднах на 45", обясни, след като се излекува тя. Нана е привърженик на ваксинацията и се боцна с „Пфайзер“.

„Досега винаги съм се доверявала на медицината, затова и предприех тази стъпка. Иначе хората много съдят. Ако кажеш, че си се имунизирал, ти казват колко си проста. Ако споделиш, че няма да го направиш, пак са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма нужда от обиди“, категорична е водещата.