Ева Веселинова обича да говори за личния си живот публично, но упорито не назовава името на любимия си, от когото роди близнаци преди почти година. Също така не показва лицето му по никакъв повод. Преди броени часове, за първи път, блондинката направи изключение. Екс водещата публикува няколко кадъра на стори от романтичната вечер, която е прекарала с мъжа на сърцето си снощи. Ако са верни слуховете, че тя е в афера с продуцент, който вече не е женен, а официално разведен мъж, нищо чудно скоро да видим и лицето му, предполага Hotnews.bg.  

Двамата са посетили Националната опера и балет, а след това са се отдали на разходка в снежна, нощна София. От кратките клипчета виждаме, че Ева се е наслаждавала на мюзикъла "Мама мия" от балконските места в операта и не е пуснала ръката на любимия си нито за миг. Всъщност това е първият кадър, на който Веселинова показа (малка част) от бащата на децата си. На безименния ѝ пръст блести красив пръстен, вероятно годежен, а мъжката ръка е в сако и голям часовник. 

Преди близ две години веселинова отрече да излиза с богат застравяащ грък и каза, че мъжът до нея е българин и на подходяща възраст. Явно е и заможен, след като може да издържа голямото си семейство.