" Сваляй гащите сега!" това призова Галена група купонясващи студенти в столична дискотека. Навръх студентския празник, певицата, която обича провокациите, и този път не изневери на себе си. Чалга дивата се закача с младите момчета, в един момент не издържа и ги призова да събуват гащите, стана ясно от видео, което се появи социалните мрежи.

След сексуалния намек студентите буквално изпадат в екстаз и започват възторжено да викат срещу любимката си. От кадрите не става ясно дали някой е последвал призива й, но видимо градусът на настроението е бил много висок. Не по-малко скандално преминава участието и на друга представителка на чалга индустрията. Диона нагледно показа как се прави секс пред тълпа от студенти с бушуващи хормони и ги призова да си живеят живота и да не се занимават с обвързване.

След това, докато пее кръшни парчета, Диона показа различни секс пози, като закачливо върти задните части. В един момент певицата кляка, за да покаже как се язди легнал мъж, при което студентите направо губят ума и дума. Участието на Диона бе споделено с нейната колежка Тита, която е далеч по-обрана като поведение, като единствено се отпуска да разменя целувки с Диона, но без да изпадат в перверзии, писа „България днес“.