search icon
search icon

Пускат наша миска в тайните покои на Елвис Пресли

Адриана ни представя на Мисис Свят

Адриана Иванова, която беше коронясана за "Мисис България Свят" и ще представи страната ни на най-престижния конкурс за омъжени жени "Мисис Свят" в Лас Вегас, вероятно ще бъде единствената нашенка, докоснала се до тайните покои на Елвис Пресли.
41-годишната красавица, която е родом от Русе, но от началото на века живее зад Океана, ще защитава максимата, че българките са най-красивите жени в света, на престижния конкурс през януари идната година. Мащабното събитие, на което ще се явят претендентки за короната "Мисис Свят" от близо 80 страни, ще се проведе на 15 януари в хотел West Gate, Лас Вегас.

Омъжените дами ще дефилират на същата сцена, на която Краля на рокендрола всяка вечер е забавлявал своята публика. Като бонус за участничките организаторите са планирали коктейл в апартамента, в който години наред Елвис е живял и който крие много тайни за живота му извън сцената.

Обстановката във Вегас няма да е чужда за нашата представителка в престижния конкурс. Адриана работи за мощна компания, която притежава най-много казина в световната столица на хазарта. Месец и половина преди конкурса, сексапилната брюнетка е заредена със самочувствие и абмиция. Адриана споделя, че е родена под щастлива звезда и силно вярва, че тя ще й донесе късмет на 15 януари.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари