„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални елементи, висши полицаи, бизнесмени и затова изчезнах от сцената“. Това обясни в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Таня Боева, но не уточни откъде точно идва този тормоз. Певицата не спомена нито веднъж името на бившия си съпруг Михаил Бургуджиев, с когото преживя тежък развод през 2018 година. Тогава стана ясно, че двамата дълго обикалят съдилища, за да го финализират, а мълвата носеше, че е замесен млад мъж, но който фолкаджийката хлътнала.

В интервюто обаче тя не спомена друг мъж, освен сина си от Бургунджиев Росен, когато възпитавала да бъде джентълмен. Иначе Боева е щастлива, че тормозът е констатиран от прокуратурата и тя има постановление, което да я пази от подобни изстъпления. чака решение дори от главна прокуратура, а целта на тормозът била да бъде смачкан "факторът Таня Боева". $Срещу мен имаше организирана много голяма група от криминално проявено лица, от бизнесмени, от бивши шефове на полиция. Моят казус стои на бюрото на Главна прокуратура. Трябвало е да бъда смачкана. Да бъда премахната от музикалния бранш", изплака ретро фолк легендата.

Феновете обаче обърнаха повече внимание на външния й вид, отколкото на личната й драма. Певицата, която скоро ще чукне 50 години, показа перфектно тяло, нов нос, правен неведнъж и опънато лице. “Това не е Таня Боева... пробутвате братовчедката на Преслава, Галена или Анелия.“, пише зрител. „И тя се е пипала доктор Енчев и нея я минал през скалпела красива да но със корекции като повече от поп фолка“, заключава друг. „4 г си е правила операции“, шегува де трети.