search icon
search icon

Мария Силвестър за любовта с младока: Всичко е въпрос на химия

Актрисата не се чевства жертва на ситуацията

Мария Силвестър не е против голямата разлика в годините между двама партньори, защото и самата тя е в това положение. “Всичко е въпрос на химия, няма ограничения в това нещо. Всеки има свободен избор да живее, с когото иска и това няма психологическо обяснение“, заяви актрисата в интервю. „Жената на 40+ не трябва да бъде "жертва на ситуацията", а да се наслади на живота такъв, какъвто е“, категорична е актрисата, която слезе от екран заради спирането на „Бригада нов дом“.

Откакто се разведе, 44-годишната звезда не споделя много за личния си живот. Знаеше се, че поддържа връзка с младока Михаил Пенев. Наскоро обаче се появиха слухове, че са разделени.Най-важният мъж в живота й обаче е синът й, който отглежда сама след развода си със Силвестър Силвестров. За жените, които трябва сами да отглеждат децата и се притесняват, че няма да се справят, Мария Силвестър отправи послание:

„Момичета, спокойно. Всичко е наред! Човек с всичко може да се справи! Има две опции – или да се превърнеш в жертва, или да яхнеш ситуацията и да вземеш нещата в свои ръце. Вие можете да изберете и да определите своята собствена посока.“ Давид е възпитан да говори на "Вие" на непознати, както и винаги да казва "Добър ден". „Стана на 14 години и започна да не ми говори, когато пиратствам в интернет, защото е привърженик на теорията на Тео Ушев“, сподели Силвестър

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари