Панелистката на "Маскираният певец" Александра Раева се издъни сериозно по време на вчерашния лайв на шоуто. "Знаех още от началото, че си ти!", така певицата посрещна поредната свалена маска, тази на Заека зад която се криеше Мария Игнатова. Името на прясно омъжилата се екс-водеща се спряга от зрителите почти от началото на новия сезон на продукцията на Нова телевизия. Всички от панела обаче умело спестяваха предположението си и пробутваха какви ли не имена, само и само да запазят интригата кой всъщност се крие под маската.. 

Затова думите на Раева прозвучаха извън сценария, за разлика от всичко останало случващо се в шоуто. Зрителите, разбира се логично си зададоха въпроса, защо ако тя е знаела, че това е Мария Игнатова не е назовала името й още в първите предавания, и въобще има ли каквато и да е конфиденциалност между участници и хората в Панела. "Създава се една изкуствена, въображаема представа кой се крие под маските, но май всички са наясно с това кои в действителност са лицата под маските. Но пък изброяват имена на произволен принцип, за да поддържат интерес. Когато дойде момента да гонят някого, тогава вече всички изплюват камъчето, едва ли не разкрили го сега", коментират фенове на предаването.

С изцепката си Раева всъщност може и да иска да каже, че е имала вътрешна информация от самата Игнатова, за които не е тайна, че са много близки. Изпълнителката беше и сред отбраните гости на скорошната сватба на Мария с Нойзи. Именно в този момент Заека си би камшика от "Маскираният певец" в един от миналите му издания. При свалянето на маската, Игнатова не каза да е била на меден месец по време на липсата й. Тя отсече, че е била под карантина. 

По време на последния лайв на шоуто лъсна и друга истина, а именно, че всички участници пеят на запис. Това до голяма степен е логично, защото с маските, които носят, няма как да изкарват  такива гласища или въобще да има добро звучене за драгия зрител. А гафът беше свързан с това, че докато маскираната Игнатова се вихреше на сцената, освен плейбейка се чу и още едно парче, различно от това, което Заека изпълняваше.