Лили Иванова препълни снощи бургаската зала "Младост" на концерт, който следва скандалното й участие в Пловдив. Тогава зрители побесняха от лошия звук в Античния театър и отказа на примата да излезе на бис, въпреки непрекъснатите аплаузи повече от 15 минути. Последва и реакцията на Жоро Тошев, който след участието й в Пловдив коментира, че всичко трябва да има начало и край. Мнозина заподозряха, че зад думите му стои рекламна акция, която да повиши интереса към концертите на Иванова.

Вчерашният бе разпродаден напълно, въпреки твърденията на зрители, че билети е имало до самото начало. "Смятате ли, че като ми изтриете коментара за фалшивата информация от БТА, с нещо допринасяте за запълването на зала “Изгрев”? Напротив, така хора, които искат да си купят билет, няма да го направят, защото са били подведени фейк новината, че няма места", гневи се зрител във Фейсбук страницата на певицата

„Браво, Лили! Някои хора трябва да разберат, че когато изкуството е истинско, то лекува душите на хората. Твоят глас и неговите честоти лекуват много по-добре от всякакви лекарства!", гласи един от множеството одобрителни коментари в официалната фейсбук страница на певицата.Не липсват обаче и критикуващи - "С тоя концерт от утре и Бургас ще влезе в тъмночервената зона". Според заповедта на министъра на здравеопазването обаче всички зрители на концерта трябва да са със зелен сертификат.

Близо две години бургаската публика чакаше тази среща със своята любимка. Първите билети за концерта бяха закупени още на 15.01.2020 година, а концертът се отлагаше непрекъснато заради ковид-пандемията. Лили показа специално внимание към почитателите си в морския град. За първи път бургаската публика чу песните „Без контрол“, с която Лили започна концерта си, и най-новата й „Чуй душата ми“. Както обикновено концертът завърши с любимата на няколко поколения песен „Щурче“, и както обикновено публиката стана на крака с непрекъснати аплаузи. В един момент обаче се получи неочакван технически проблем – батериите на микрофона на Лили, както и на слушалките на някои от музикантите, се оказаха дефектни и спряха да работят.

Докато техниците отстраняваха проблема, Лили каза: „Сега остава да я повторим“. Хайде пак, „Щурче“! Явно проблемите със звука съпътстват Иванова по време на цялото й турне.