search icon
search icon

Алекс Раева направила сефтето на сватбата на Мария Игнатова

Двете са много близки, започват и общ проект в интернет

„С Мария Игнатова ни свързва силно приятелство и очаквах да ме покани за кума. Сватбата им с Ивайло Цветков беше в много тесен кръг. Аз съм водила близо 150 сватби, но за първи път бях кума “, похвали се със сефтето си Александра Раева в „Събуди се“. Тя много се смяла на писанията в жълти медии, че не е поканена на венчавката, която бившата господарка на ефила вдигна в софийско село. „Приемам като едно цяло Мария и Иво. Толкова са създадени един за друг, че няма накъде“, обясни силната любов между новобрачните кумата им. Тя потвърди, че двете с Игнатова готвят общ проект, но не в театъра, както някой медии писаха, а в интернет.

Става дума за стендъп комеди, в които двете ще разкрият живота си, а зрители са сигурно, че в него ще намери място и бившият на Мария Димитър Рачков. „Съвсем скоро ни предстои да се захванем заедно с нещо в интернет пространството, което ще ни даде нови посоки. Няма да го кажа преди да го направим“, обясни Раева. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша“, загатна панелистката в „Маскираният певец“.

„В „Маскираният певец“ не ми е лесно да разпознавам кои са хората, скрити зад маските. Особено в сравнение с костинбродската врачка Aзис. Но и смисълът на предаването е не толкова в това да разпознаваме, а да насочваме хората сами да разкрият загадката“, споделя Алекс Раева.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари