search icon
search icon

Симона Загорова: Приключих с Даниел

Певицата потвърди слуховете за раздяла

Симона Загорова призна, че се е разделила с Даниел, както Hotnews.bg първи писа. Дъщерята на Глория съобщи в телевизионно интервю пред Би Ти Ви, че не живее с бащата на дъщеря си Галина, която се появи на бял свят през февруари тази година. "С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин.

Това, което се е случило между нас няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея", заяви тя, без да даде точна причина за раздялата. Майката на Загорова пък призна, че и тя, и Симона забременели много бързо. "При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето", каза Глория. "При Симона беше по същия начин - не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел.

Това е един Божи дар - след като Господ е решил, така трябва да бъде", обясни младата баба. Дъщеря й пък бе категорична, че появата на малката Галина била най-щастливият момент в живота й.Според слуховете, които витаят още от началото на връзката на Загорова с младежа, Глория била против кандидат-зетя си през цялото време. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари