Полузащитникът на "Левски" Андриан Краев се залюби със сестрата на Валери Божинов. Красавицата, на име Михаела Ангелова, и роденият във Враца играч решиха, че е време да се покажат заедно публично. Това стана навръх рождения ден на Мишето, която чукна 22, на колкото е и Андриан. Михаела е дъщеря на футболния треньор Сашо Ангелов, който е втори баща на Божигол.



"Честит рожден ден! Обичам те!", написа Краев в профила си в Инстаграм, с което официално обяви връзката си с девойката. Андриан и Михаела се прегръщат във фоайето на хотела, в който са отседнали във Велинград. Публикацията веднага бе коментирана от бившата жена на Божинов - Николета Лозанова, която изпрати сърчице. Плеймейтката е близка приятелка с Ангелова.

Чернокосата хyбaвицa е завършила cпopтнaтa гимнaзия във Beликo Tъpнoвo с пълно отличие. За бала й брат й й подари лъскав автомобил, а Лозанова я облече със своя рокля. Новото гадже на Краев иска да се занимава с психология, владее италиански език и се надява да изкара магистратура в град Перуджа.

Братът на Анди - Божидар Краев, пък от доста време мачка чаршафите с тайландско гадже на има Камончанок.