Щура сватба на плажа организираха щерката на Кака Лара и Владимир Береану Бернарда и съпругът й Сотир Мелев. Двойката, която сключи граждански брак преди десетина дни, сега събра най-близките си приятели и роднини, за да купонясват. Партито беше край морето, а за младоженците свирят музикантите от "Уикеда". Младоженците са сред най-младите надежди на БГ театъра. Новобрачните още преди месеци бяха обещали, че няма да спазват стари обреди и традиции, а направят свое оригинално тържество.

Част от него бе и сватбеният олтар, на който бяха нарисувани кучета. Бернарда обожава четириногите, а и иска да покаже, че двамата с любимия си не са като „котка и куче“, а живеят в пълна хармония като куче и куче. Младоженците бяха в кецове, а Бернарда с бяла рокля с голя цепка, докато Сотир избра ленен костюм. Самата Лара призна, че по-често взима страната на зет си при спорове между двамата.

Убедена е, че сватбата дава възможност на младите по-спокойно и сигурно да се справят с проблемите на ежедневието, особено когато станат родители. Най-щастлива на венчавката била 10-годишната Вая, по-малката дъщеря на Кака Лара, чиито баща е операторът Веселин Сивков. Тийнейджърката, която вече се разписа в киното - тя участва в "Отдел Издирване", бе главната шаферка и на големия купон през август на родното Черноморие.