Лято 2021 е в разгара си, а с него и големите хип-хип партита, в Слънчев бряг. Още утре, 4 август, ще се състои едно от най-колоритните в Bedroom Beach - Pimps'N'Bitchez. Заради него, директно от Никозия, пристига един от най-нашумелите артисти на Кипър – ABLAZE. Той е наполовина австралиец и е участвал в редица колаборации със световни артисти. Заедно с него, на сцената, ще излязат и Venci Venc’ и Dim4ou.

И докато авторът на хита „Махленски Холивуд“ ще изпълни на живо своя репертоар, то дуетната половинка на Pavell ще изгрее в качеството си на водещ на вечерта. Зад пулта ще са DJ BIG D и DJ MIKEY FLEX, който е имал дългогодишни работни отношения с най-посещаваните клубове в Кипър. Бившата адреналинка Яна Христова ще представи своето изкусително туърк шоу -TWERK SQAD.

Партито е разделено на две части – през деня и през нощта. Dim4ou и ABLAZE ще се изявят още в 14:00ч край басейна на клуба, а в 23:00ч започва истинското шоу. Ден по-късно, на 5 август, в Слънчев бряг пристигат скандалните МБТ. Най-известните родни трапъри и този път няма да разкрият лицата си и ще пеят с маски, но ще бъдат на сцената със своите приятели BM и BLIZNACITE.



За първи път това лято на сцената на Bedroom Beach ще излезе и V:RGO. Момчето, чиято ексцентричност го превърна в звезда за отрицателно време е потвърдил датата – 11 август. За 12 август е планиран първият голям концерт на FYRE и GOCATA в Слънчев бряг. Интересът към шоуто им е огромен, а кулминацията на хип-хоп партитата ще бъде изявата на 2BONA.

Най-големите звезди на Р. Северна Македония буквално ще взривят Слънчев бряг, а местата за концерта им свършват буквално за дни. Изпълнителите са известни с това, че масово отказват покани за участия и рядко пеят пред публика.

Лайфът на Марио Желич и Антонио Стояновски се очаква да продължи повече от час, а датата вече е официално обявена – 19 август. За по-малко от година, видеоклиповете им в Youtube достигнаха 50 000 000 гледания, а хитовете им ги превърнаха в истинска сензация на Балканите.