Като принцеса е глезена Дениз Хайрула от новото си гадже. Бившата на покойния Христо Сираков има връзка с пореден богаташ. Плеймейтката, която преди седмица бе обявена за секссимвол на годината, е на романтична ваканция с любимия.
Дениз упорито пази в тайна кой е мъжът до нея. За последно мацката имаше връзка с бившия на певицата Дебора - Стоян Стоянов. Според клюките палавницата е била шута на бизнесмена от Асеновград и се е хвърлила в обятията на нов, още по-заможен господин.

По информация на "България днес" двамата са заедно от няколко месеца. С новия си мъж Дениз вече бе в Занзибар, а преди няколко седмица прекара романтичен уикенд на родното Черноморие. Напълно естествената хубавица Дениз пръска пачки на поразия из скъпарските магазини в княжеството. Тя обикаля из всички ателиета за дрехи и аксесоари на главната улица на Монте Карло. И се снабдява с маркови одежди, които са последен писък на модата.

Хайрула и гаджето й отсядат в един от най-лъскавите хотели в Монте Карло. На покрива на комплекса има открит басейн с феноменална гледка към плажовете на Монте Карло. Стая в летния сезон там е около 1000 евро на вечер. Бръмчалката Дениз изобщо не си поплюва. Осъзнавайки, че е останала сама на басейна в късния следобед, брюнетката захвърли горнището на банския си и издави "момичетата", за да ги огрее слънцето. Дениз дори публикува кадри от печенето по монокини, което разбуни духовете в социалните мрежи.