Дъщерята на Любо Нейков, когото гледаме в "България търси талант", вече си има приятел, нищо че е само на 10 години, пише вестник „Минаха години“. Анна е неразделна със сина на друг известен тв продуцент и колега на баща й - Евтим Милошев - Петър, който е все още на 9 години. Децата учат заедно в столичния френски лицей "Виктор Юго". Анна е дълго чакано дете, а Любо е изключително привързан към нея.

"Петър ни разказа, че Любо има законно притежавано оръжие и дори му показа разрешителното. Нашият първо се впечатли, но след това разбра, че това си е заплаха - "Ако не се държиш добре с моето момиче, мога да го използвам", разказва през смях майката на Петър - Христина Апостолова, която е сценаристка на "Откраднат живот". Милошев и Нейков са съдружници от години. Петър и Анна са израснали заедно, затова никой не бил изненадан от близката им дружба, още повече че учат и в един клас.

"Искам да се оженя за Петър, като завършим училище", чуруликала по цял ден Анна, влюбена в съученика си. "Никой не им забранява, но само аз като баща на момиче имам някои притеснения", смее се на любовната история на децата Любо Нейков