Димо Алексиев, звездата от лекарския сериал "Откраднат живот", се оказа баща за пример.

Русолявият актьор учи дъщеря си Лора на любов към книгите и лично се грижи домашната й библиотека да набъбва периодично с нови заглавия.

От началото на месеца доктор Генадиев от сутрин до здрач е зает със снимките на третия сезон на сериала. Първите девет серии вече са заснети, а останалите - след Нова година. "Ретро" научи, че продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков са замислили предстоящият сезон да бъде най-дълъг от трите - между 40 и 50 серии.

Един от почивните дни на Димо Алексиев съвпаднал с откриването на Панаира на книгата преди седмица. Актьорът използвал възможността хем да се види с Лора, която живее при майка си, хем да я зарадва предпразнично с нови детски книжки. Баща и дъщеря обиколили няколко щанда и грижливо избирали заглавията. Близо 15 минути се задържали край томчетата на издателство "Милениум" и си тръгнали с няколко сборника с приказки. От книжния панаир Лора Алексиева си тръгнала с 24-каратова усмивка, доволна от покупките, а покрай нея, заради това, че я е направил щастлива, сияел и баща й.

Двамата имат много силна връзка, Димо често обича да казва, че това е така, защото е присъствал на раждането й.



Шестгодишната красавица живее с майка си - актрисата Ана Топалова, с която обаче баща й се раздели неотдавна. Любовта им пламва по време на следването в НАТФИЗ, но семейното им щастие разруши трети човек.

Като типичен представител не силния пол ангелите на Димо Алексиев не устояха на съблазнителната арменка Анжела Медзикян - танцьорка, фотограф и преводач.