search icon
search icon

Димо Алексиев - баща за пример

Русолявият актьор учи дъщеря си Лора на любов към книгите

Димо Алексиев, звездата от лекарския сериал "Откраднат живот", се оказа баща за пример.

Русолявият актьор учи дъщеря си Лора на любов към книгите и лично се грижи домашната й библиотека да набъбва периодично с нови заглавия.

От началото на месеца доктор Генадиев от сутрин до здрач е зает със снимките на третия сезон на сериала. Първите девет серии вече са заснети, а останалите - след Нова година. "Ретро" научи, че продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков са замислили предстоящият сезон да бъде най-дълъг от трите - между 40 и 50 серии.

Един от почивните дни на Димо Алексиев съвпаднал с откриването на Панаира на книгата преди седмица. Актьорът използвал възможността хем да се види с Лора, която живее при майка си, хем да я зарадва предпразнично с нови детски книжки. Баща и дъщеря обиколили няколко щанда и грижливо избирали заглавията. Близо 15 минути се задържали край томчетата на издателство "Милениум" и си тръгнали с няколко сборника с приказки. От книжния панаир Лора Алексиева си тръгнала с 24-каратова усмивка, доволна от покупките, а покрай нея, заради това, че я е направил щастлива, сияел и баща й.

Двамата имат много силна връзка, Димо често обича да казва, че това е така, защото е присъствал на раждането й.Шестгодишната красавица живее с майка си - актрисата Ана Топалова, с която обаче баща й се раздели неотдавна. Любовта им пламва по време на следването в НАТФИЗ, но семейното им щастие разруши трети човек.

Като типичен представител не силния пол ангелите на Димо Алексиев не устояха на съблазнителната арменка Анжела Медзикян - танцьорка, фотограф и преводач.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари