Голямата дъщеря на митичния Филип Найденов-Фатик, Александра Тюркмен, върти любов с мъжа на бившата адреналинка от "Господари на ефира" Камелия Аврамова. Милионерката от няколко дни палува Занзибар с любовника си, който на всичкото отгоре има и дете от доскорошната си половинка. Поводът за пътешествието до екзотичния остров, който е хит сред българите в последните два-три месеца, е рожденият ден на Александра Тюркмен.

Тя е придружавана от сестра си Адриана и нейния приятел. През миналата седмица богатата наследница на Фатик поля празника си в ресторанта на хотела, а в ляво от нея 24-каратови усмивки за пред камерата на снимащата Адриана Тюркмен раздаваше непознат млад мъж. Въпросният мистериозен господин се оказа Мони Георгиев, известен столичен ерген, от когото дете има адреналинката Камелия, коментират запознати с житието на разпадналата се двойка. Пак според тях връзката му с Тюркмен датирала още от преди пет-шест години.

Скъсали, когато Александра замина за Америка, а през това време Георгиев се опитал да я забрави в обятията на абсолютното нейно копие, каквато е Камелия Аврамова."Беше лудо влюбен в Александра. От края на миналата година Камелия започна да качва тъжни статуси, от сорта на това колко е тъжно човек да прогледне. В същото време Тюркмен и Мони бяха заедно на Нова година. След като се е върнала в България заради пандемията и са се събрали пак", коментират източници на ПИК.