search icon
search icon

Александър псува като каруцар на майка

Зрители се чудят как може Станимира да учи право, а да не може да нареди пъзел

Тежка елиминационна битка определи следващия участник, който напуска „Игри на волята: България“. Станимира загуби всичко, за което се е борила от началото на екстремното шоу, въпреки че с всички сили се сражаваше за оцеляване със съотборника си Александър. Студентката по право се раздели с племето на Рибаритеq защото не можа да нареди пъзела, който не бе чак толкова труден.

Поведението повдигна въпроса как може тя да учи право, след като няма познанията на 10-годишно дете в реденето на пъзели, още повече че имаше сериозно предимство в елиминациите, което ѝ осигури ценно време. Двамата със Сашо редяха пъзел с шевица – шифърът на българската душа. Въпреки спечеленото преимущество от Милен и множеството грешки на Александър, тя не можа да се справи.

„Разочарована съм, че напускам племето си и играта, но в никакъв случай не съм разочарована от представянето си. „Игри на волята“ е най-голямото предизвикателство, което съм поемала през целия си живот. За мен беше чест да участвам! Научих се на много неща и съм благодарна, че имах възможността да излизам на терена“, коментира преживяването Станимира.

Александър пък вбеси зрителите като не спря да псува като каруцар по време на играта, при това на висок глас. „При влизането си в шоуто обяви, че за него майката е най-важна, а сега не спря да псува на майка. Как е възможно?”-чудят се гневни фенове на играта. Те са категорични, че Александър има проблеми, за които трябва да потърси помощта на специалист и директно го наричат ку-ку.

В понеделник играта загрубява и за последен път на Арената излизат три племена. Отборът, който загуби битката за неприкосновеност, ще изчезне от картата на „Игри на волята“ и ще бъде погълнат от другите два. Кое племе ще се разпадне и ще се наложи да се сражава под чужд флаг и командването на враговете, който го победиха?

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари