В зашеметяващ вид се появи Гала в новогодишното предаване на Нова телевизия „Маскираният певец”, видя Hotnews.bg. 52-годишната водеща бе в рокля с утлра къс минижуп отпред, а отзад дрехата бе увенчана с много волани и дълга до земята пола. Появата й на сцената видимо вдигна настроението на публиката и водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, но някои от следовниците й в инстаграм не харесаха провокативния й вид.

Той се дължи на стилистката на предаването Кремена Халваджиян, но повечето зрители обвиниха директно Гала. „Красива жена си И може да изглеждаш зашеметяващо стилна, но защо си излагаш така не знам”, е само един от негативните коментари, който все още не е изтрит в личния профил на Гала. Други обаче са категорични, че това е просто поредната сченична дреха, с която водещата на „На кафе” привлича вниманието към себе си и с нея тя изглежда като холивудска звезда.

В интерес на истината трябва да признаем, че роклята бе най-забележителното в „Маскираният певец” на Нова година, където отново се появиха Прея, Дивна и Михаела Маринова. Този път като певец се изяви и продуцентът Магърдич Халваджиян, който веднага бе разпознат от панела. 

снимки:инстаграм гала на кафе