Синът на Алисия и Валери Божинов е на сафари в Африка. Младият футболист се разходи смело между камили, гигантски костенурки и други диви животни. Ученикът бе видимо екзалтиран от близката си среща с толкова много екзотични животни.

Младши не бе в компанията на знаменитите си родители, които заради многобройните си ангажименти не го придружават на вълнуващото пътуване. Валерко посети далечната страна заедно със свои съученици. По време на престоя си той направи няколко видеа, от които се чуват възторжените крясъци на съучениците му, с които обикалят резервата, пише ежедневник.

За да достигнат до дивите вътрешности на джунглата, децата се придвижват с офроуд-джипове, от които Божинов не пропусна да си пусне снимка. За разходката си сред дивата природа в горещия континент Божинов се е барнал с къси панталони, шапка с козирка, джапанки и тениска с надпис "Аз спасих света днес".

По време на разходката си той "погали" и 100-годишни гигантски костенурки. Докато синът им е на сафари, Алисия не спира с участията си из страната, а Божинов-баща се наслаждава на възродилата се връзка между него и сръбкинята Биляна Дол.