Валери Божинов - младши впечатли последователите си с решението да изчисти природата, компания му правеше негов приятел, стана ясно от видеата в профила му в Instagram. "Обикаляме и хвърляме боклука. Има доста боклуци, но това започва да тежи.

Съветвам всеки, който не го мързи и който все пак си обича планетата, да излезе навън 30 минути един ден и да събере една торбичка с боклук", призовава във видеото наследникът на Алисия и Валери Божинов. "Гордея се с теб", написа майка му като сподели видеата му в личния си профил.Певицата сподели пред екипа ни, че винаги се е старала да го възпитава да бъде добър и състрадателен. Двамата винаги са показвали, че имат силна връзка.

"Беше изцяло негова инициатива. И не е първата. Преди две седмици пък беше купил кучешка храна и беше хранил бездомни кучета. Винаги съм се старала да го уча да бъде добър човек, да бъде състрадателен и да помага. Мисля, че съм се справила с тази част от възпитанието му и съм горда от постъпките му", разказа още изпълнителката пред TrafficNews.