Алисия за пореден път се доказа като истинска приятелка.

Тя е неотлъчно до Христина Витанова след поредната й раздяла с Благой Георгиев.

Певицата прави всичко възможно да утеши най-близката си дружка, която отново е сама. Половинката на Николай Михайлов се вижда с бившата гимнастичка почти всеки ден.

Единствено пред нея Христина изплаква цялата си мъка от повторното предателство на бащата на децата й. Алисия е наясно с абсолютно всичко, което се случва в личния живот на Витанова, пише bgdnes.bg

Заради приятелката си певицата е съкратила и престоя си на морето заедно с Николай Михайлов.

Тя се върнала в София по-рано от предвиденото, след като разбрала за случилото се. От тогава фолкдивата почти не се отделя от излъганата Хриси.

Алисия не за първи път застава до гимнастичката в труден момент. През 2010 година тя бе плътно до гимнастичката, която бе зарязана от Благо заради чалгарката Лияна. Тогава Христина беше бременна с дъщеричката им с Джизъса Йоана.

Певицата нееднократно призова халфа да се опомни и дори влезе в спор с Лияна през медиите. Веднага след като прости на футболиста, Христина покани приятелката си да му пее за рождения ден.



Малко по-късно Алисия изпадна в същата ситуация, след като бе зарязана от Валери Божинов заради Николета Лозанова.

Тогава Христина застана до приятелката си и й помогна да преодолее измяната. В същото време Благо казвал пред свои близки, че певицата си заслужавала съдбата, след като много говорела по време на раздялата му с Витанова.



В момента Христина има подкрепата на още няколко футболни половинки, с които са образували своя приятелска група.

В нея влизат Мариета на Георги Иванов, Деси на Димитър Иванков, Диана на Мариан Христов, Мирена на Станимир Стоилов, Теодора на Цанко Цветанов и Ирина на Захари Сираков.



Всички те често излизат заедно и са една до друга не само в хубавите, но и в лошите моменти.