Гримьорът Цецо, който влезе в къщата на Биг Брадър, за да развенчае мита, че участникът в предния епизод на предаването Валентин Кулагин е най-добрият, се изложи жестоко още в първата нощ под покрива на имението в Нови хан. Той бе пиян на талпа и не спря да крещи и дразни останалите съквартиранти, докато те изпълняваха първата си мисия. Въпреки призивите на Биг Брадър Никита Джонсън да се опита да го умири, нежният конкурент на Вальо продължи с обидите си и към нея.

Явно той е доста притеснен от влизането си в предаването, защото е доста слабо познат сред зрителите, затова потърси смелост в алкохола. Като оправдание трябва да кажем, че Цецо имаше рожден ден, но въпреки всички държанието му мина добрия тон. Преди да изложи той показа самочувствие, като се обяви за най-добрият в страната и изброи редица свои качества. Оказа се, че услугите му ползват някои от съквартирантите му в Къщата като Златка Райкова и Емануела. Андреев побърза да скандализира като заяви, че някои хора в този бранш излагат професията му. "Става дума за един некадърник, който беше в предния формат на шоуто.

Един палячо", поясни Цецо. Естествено, че той визираше своя колега Валентин Кулагин, който буквално взриви Къщата във ВИП Брадър. От своя страна Кулагин отново повтори, че ще търси начин неговите фенове да продължат да му се наслаждават по телевизора. Πpиятeли, пo пoвoд cлyxoвeтe, чe yтpe щe мe видитe във Vір Вrоthеr: Моѕt Wаntеd… Toвa нямa дa ce cлyчи. Haй-мнoгo дa вĸapaт няĸoя мoя имитaция c идeятa дa пoвтopят ycпexa ми. Toвa oбaчe знaeтe… cъщo нe мoжe дa ce cлyчи. Лeтвaтa cлeд мoeтo yчacтиe e тoлĸoвa виcoĸa, чe oттyĸ нaтaтъĸ имa caмo 1, ĸoйтo мoжe дa я пpecĸoчи… Aз. Блaгoдapя нa вcичĸи, ĸoитo иcĸaтe дa мe глeдaтe пaĸ и пaĸ, и пaĸ… Oбeщaвaм дa измиcля нaчин дa cи oбщyвaмe cъвceм cĸopo…“, нaпиca Baлeнтин Kyлaгин в пpoфилa cи във Фeйcбyĸ, ĸoйтo дocĸopo бeшe блoĸиpaн.