Един от най-противоречивите участници в четвърти сезон на „Фермата“ – темпераментната Христина Харалампиева се завърна триумфално в състезанието за 100 000 лв. след победа в тройния дуел, който се разигра на Арената в неделя вечер. 29-годишната софиянка успя да надвие съперниците си Радилена Миткова и близначката Йоана Георгиева в общо шест битки и спечели привилегията да се завърне в стопанството като пълноправен играч и новия „фермер на седмицата“.


Невижданият досега на Арената дуел за връщане в шоуто между три от най-колоритните участнички във „Фермата: Съединение“ привлече за пореден път почти половината от цялата зрителска аудитория пред малкия екран или над 1 316 000 зрители, което превърна атрактивния женски трибой в най-гледания епизод в четвъртото издание на предаването.
Със завръщането на най-непопулярната сред останалите фермери жена за наградата от 100 000 лв. остават да се борят 13 фермери – 7 мъже и 6 жени.


За първи път емоционалната и невъздържана Христина си тръгна от шоуто, след като изненадващо загуби петия елиминационен дуел срещу видимо по-слабата Лилия Семкова от Украйна, която, заради ангелския си глас, си спечели прозвището „славея на стопанството“. Тогава мнозинството от фермерите коментираха, че не одобряват поведението на Христина, която бе в основата на голяма част от конфликти във фермата. Сега тя се завръща в играта, при това с още една награда за победата си – като фермер на седмицата в стопанството.