„Детето на фермата“ в четвърти сезон на шоуто по bTV – Калоян Златилов отпадна от състезанието за 100 000 лв. след драматичен дуел на арената в неделя вечер срещу най-добрия си приятел – Симеон Томов. 21-годишният Калоян, имаше шанс за победа в последната игра, след като показа умения в мятането на дини в кош, но времето му се оказа по-бавно от това на приятеля му и така дуелът завърши без да бъде изиграна последната битка.

От своя страна 28-годишният Симеон показа хъс и самочувствие по време на всички четири битки и с резултат от 10 на 0 постигна целта, която предварително си беше поставил – да не даде възможност на опонента си Калоян да спечели дори и една точка. 
Въпреки загубата, българинът от Юта, САЩ, беше доволен от представянето си на арената и благодари на екипа на „Фермата“, че са му дали шанс да изпита физиката и психиката си в състезанието. Той получи и обичта на участниците, като почти всички избраха да го подкрепят по време на дуела.

Калоян Златилов, който от 6-годишен живее със семейството си в САЩ, се превърна в любимец на фермерите, след като се доказа като един от най-дисциплинираните, работливи и добронамерени играчи. Във „Фермата“ младото момче успя да изпълни мечтата си да опознае обичаите и традициите на родината си и показа, че обича и почита корените си. Според другите участници престоят на Калата във „Фермата“ му е помогнал да възмъжее така, както са израствали момчетата по време на военната си служба в България.