Броени дни остават до големия концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. На 11 май, петък, една от най-успешните български лайв банди ще направи първия си концерт в зала 1 на НДК. За да запазят духа на лятното си турне, от групата подготвят една различна сцена, която ще донесе соления морски въздух и задължителното добро настроение.

„Много се чудехме какво и как да направим и най-логично ни се стори да пренесем усещането за морето на сцената. За целта ще докараме истински каравани, кемпери, палатки и надяваме се, бар. Защото какъв плаж и какво море без бар“, разказва с усмивка Стефан Вълдобрев.


Освен Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в състав Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов на сцената ще се качат и необичайни попълнения. „Постоянно ни питаха за гости на концерта и решихме да задоволим това желание. Ще има няколко гост изпълнители с нас, но ще ги запазим за изненада по време на концерта“, допълва Вълдобрев.
Концертът ще стартира в 20:00 часа, а вратите на залата ще отворят в 18:30, за да може всички спокойно да се настанят. „Има специален режим в НДК заради мерките за сигурност, затова молим всички да се съобразят и да дойдат навреме“, споделят организаторите на концерта от клуб „Строежа“.


Очакванията са за пълна зала 1 на НДК. „В момента има останали малко билети, препоръката ни към всеки който иска да гледа концерта да побърза със закупуването“, допълват от „Строежа“.