Не всичко в България е изгубено. Както има добри хора, така има и надежда.

За това свидетелства в профила си във фейсбук самият Стефан Вълдобрев, който сподели какво му се е случило.

„Вчера си изгубих телефона. Сензацията накратко - върнаха ми го!!!”, разказва музикантът.

„В детайли: цял ден по работа, обикалям с колелото, топло, летен суичър с широки джобове... Отивам при Поли да мислим обложката на албума, понечвам да й звънна, но телефона ми го няма... Усещането ми е до болка познато, губил съм 14 апарата (затова и дълго време не си купувах смартфон). Тръгвам обратно, да огледам за всеки случай пътя, естествено - нищо. Помолих продавачката в един магазин да ми услужи със своя, да набера моя номер. Изненада - дава свободно. Изненада - някой вдига и ми казва: „Да, тук ви е телефона, в ресторант Катедралата, на гърба на „Ал. Невски”. Тук работя, вътре ме търсете, Боби се казвам....”, разказва музикантът.

Вълдобрев веднага обръща и отива на посоченото място. „Отидох в ресторанта, там вече бяха Поли и Миро, те междувременно се чудили защо не пристигам, звънели, та и те разбрали за случката....”, разказва той.

„Боби, сполай ти за добрината! Жестове като този могат да изпълнят човек с неочакван оптимизъм, че не всичко в България е загубено и че както пише в голямата Книга, доброто в крайна сметка е по-силно. Бъди жив и здрав! Лятото ще те навестя в твоята Емили Фемили хаус в центъра на Копривщица и ще пием дълго за теб. Наздраве!”, завършва историята Вълдобрев.