С нова любима дреха се хвали съпругата на президента Румен Радев. Този път не става за предпочитаната от нея дантела, с която блести по време на официални събития. Десислава Радева очевидно е влюбена в червена риза с флорални мотиви, които не сваля в последно време. За първи път тя се появи с нея на среща на българската общност в Израел и се снима с десетки фенове миналата седмица. Вчера вечерта пък Радева бе със същата риза на събитие в НАТФИЗ. Държавният глава връчи на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ плакет „Св. Св. Кирил и Методий“ за 70 години академична история.

За 70 години НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ се утвърди като образователен и културен център и успя да изгради творци с уникален стил, икони на нашето кино и театър, велики артисти и българи. Това заяви президентът при гостуването си в театралната академия по повод 70-годишнината на висшето училище и Международния ден на театъра (27 март).

Държавният глава и неговата съпруга Десислава Радева с любимата риза бяха посрещнати от ректора на НАТФИЗ проф. Станислав Семерджиев и бяха сред зрителите на постановката „Кино-театър „Българан“ на абсолвенти на висшето училище. Наскоро стана ясно, че дъщерята на Радев също е изкушена от театъра и играе в училищната трупа. Може би младата дама се кандидатства в НАТФИЗ.