Страхотен скандал се разразява заради шоуто за имитации "Като две капки вода", научи БЛИЦ. Този сезон предаването прави истински фурор с култови звезди и уникални имитации.

Черешката на тортата беше последното издание, в което русата фурия Златка Райкова получи предложения за брак от приятеля си Георги.

Истерията около шоуто провокира хиляди зрители да искат да гледат на живо Зуека, Рачков и компания. От това се оказа, че най-много страда пиарката на "Капките" и "Глобал филмс" Ани Халваджиян, която е и братовчедка на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян.

Ани разкри във Фейсбук, че й е бил оказан натиск от страна на служители на едно от арабските посолства в София. Ето какво написа в социалната мрежа една от най-известните пиарки:

Е, това вече е филм! Поканите за Капките са на път да предизвикат дипломатически скандал хахахаха Пресаташето на едно посолство /арабско, разбира се/ ме заплашва, че щял да предаде на посланика нежеланието ми да му осигуря покани! Това след като миналата година ме излъга, че посланикът искал да дойде, а се оказа, че планира да си дойде самия той. Обаче па как го отнесе.. Много разтоварващо ми дойде. Сега чакам дали ще ни обявят война или какво!