Златка Райкова решително се намеси в горещата клюка, че Валери Божинов бил влюбен в приятелката на Андреа Моника Валериева.

Тя просто не може да повярва, че едно такова "голямо нищо", като спряганата за нова фаворитка на футболиста, би могла да бъде конкуренция на Николета, пише ''Блиц''.

"Досега реших да не се намесвам... но вече не мога да не си изкажа мнението!!! Моля медиите да престанат толкова много да провъзгласят Моника!!! Николета е жена с класа и стил! Моника представлява едно голямо нищо пред Николета!!! Моника няма красотата на Николета, както и славата!!!", написа емоционално в профила си във Фейсбук Златка Райкова.

*Андреа и Моника

Според най-разпространената версия за връзката на Божинов и Валириева, главна инициаторка на интригата е Андреа, която решила да пусне слуха, хем за да си направи реклама покрай новото видео, хем за да съживи новините около най-добрата си приятелка Моника.

Моника Валериева нашумя от клипа на Андреа „Искам, искам” и от техни общи снимки с лесбо привкус от морето. Божинов, който наскоро си отвори официален профил във Фейсбук, дори се е сприятелил с Моника в мрежата. А после започнал да обикаля лъскави столични кръчми, копнеейки да я види.

*Валери и Николета