Президентът на Ротари клуб Интернационал Монако - Леонид Жакот, изпрати официална покана към Мисис България Ана Иванова да бъде официален гост на благотворителната гала-вечер в хотел "Меридиан" Монако в навечерието на 8 март.
Поканата е във връзка с благотворителната асоциация на една от най-успешните българки зад граница, регистрирана на територията на принц Алберт - "Monaco Dreams". Ана Иванова, която от 10 години живее и работи в Монте Карло, ще се включи в новата благотворителна кампания на Ротари Клуб Монако за подпомагане на децата от третия свят с учебници, компютри и интеграция.

"Идеята е там, където още липсват училища, да бъдат построени, за да има къде да учат децата. На този етап ще подпомогнем децата от Кот д' Ивоар чрез моята асоциация за благотворителност. За мен е чест да съм част от този проект сред всичките "акули", които са в Монако. Дават ми огромен шанс да съм една от тях - това наистина е... не мога да го опиша с думи!", споделя Мисис България, която е единствената българка, член на партията на бившия френски президент Франсоа Оланд.

Ана Иванова е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи - „Мисис Дама на годината“ 2017, "Златно сърце" 2014 и други. Като президент на фондация „Монако дриймс” тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.