Вчера в деня на влюбените – Свети Валентин, Фики представи новия си проект, посветен на онази любов, която е толкова силна, че не се предава пред нищо и при която всеки дъх без другия боли. Любов, водеща до лудост, изгаряща и копнееща за един-единствен поглед, каквато й да е неговата цена.

Песента се казва „Аз измръзнах“ и е кавър на турската „Senden Sonra“, по текст на Мариета Ангелова и аранжимент на Даниел Ганев.
Видеоклипът, в който има много постпродукция и специални ефекти, е режисиран от Георги Марков. Той показва, душите, желанията и чувствата, които преминават през всички сезони. Любимата на Фики в него е моделът Стелияна Иванова. Красавицата от Пловдив има магнетични естествено сини очи, които по сценарий певецът трябва да нарисува с пясък. Изненада за екипа на снимачната площадка се оказва, че младият Стораро е добър художник и пресъздава едно към едно цялото лице на момичето, което слага финалния кадър на мини лентата.

Визиите на двамата герои в любовната история са по-графични с артистичен елемент и са дело на стилиста Стоян Апостоов-Стоянски. За грима им се е погрижила Джулия Ангелова, а за прическите – Емилио Стефано. Фотограф е Хари Доладжаков.