search icon
search icon

Ивана: Направих груба грешка с няколко парчета

facebook

facebook

Ивана посрещна 2018-а с чисто нова песен

Ивана посрещна 2018-а с чисто нова песен, която за броени дни се нареди сред хитовете в жанра. „Твое копие” е в стилистиката на най-добрите традиции на жанра. Текстът е на Мариета Ангелова, която през годините създаде най-знаковите стихове за песни на Ивана.

„Парчето е класически поп фолк. От години виждам, че публиката търси нашата автентична музика и успехът на „Шушана” доказва това. Убедена съм, че „Твое копие” ще стане една от знаковите ми песни като „Шампанско и сълзи”, „Нещо нетипично” и „Като на 17” - споделя певицата.

Клипът е семпъл, но ефектен, а режисьор е дъщерята на звездата – Теодора. Тя от години се занимава с визуални изкуства и работи в екипа на „Х Фактор”.

Премиерата на „Твое копие” бе точно в първите минути на 2018 г. Ивана реши символично да даде старт на новата година с нова песен и да заяви амбициите си да се превърне отново в едно от най-разпознаваемите имена на жанра.

„В последните години бях малко по-пасивна, не лансирах нови песни и странях от медийното внимание - може би определени проблеми в личния ми живот дадоха своето отражение, а и т.нар. модерна вълна във фолка, което у нас възприехме като наслагване на едни и същи звуци, без музика и смислен текст, не ми допадаше. И аз направих няколко парчета в този стил, което бе груба грешка и естествено, не се харесаха – както на мен, така и на феновете. Сега съм готова за изпълнена с предизвикателства и работа година – обещала съм си да правя единствено неща, които ми допадат и в чийто успех съм убедена”, категорично заявява Ивана пред "Уикенд".

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари