В новия брой на "Звездно" фолкдивата Мария разкрива бъдещите си планове и нещата, благодарение на които има успех.

Сексапилната певица радва фенове и публика с нови и интересни проекти, сред които е и актуалното заглавие "Всичко забранено". Нека ви припомним, че това е втори съвмествен проект с Криско.

Преди няколко месеца топ изпълнителката на "Пайнер" представи първия си съвместен проект с Кристиян Талев, както е истинското име на хитмейкъра. "Червеният картон" беше едно различно музикало предложение за меломаните, като тъмнокосата звезда даде сериозна заявка още преди това, че харесва и други стилове музика и смята занапред смело да експериментира с тях.

Мария е убедена, че благодарение на втората им песен с Криско, първата им се радва на още по-голям интерес. Категорична е, че трябва да има провокация докрай, раздаване докрай и много хубави емоции.

Мария е все по-смела и различна в музикалните си предложения: “Да, смела съм и виж, че това се харесва. Когато нещо е различно, когато си първи – то се харесва и много ми е хубавко“, откровена е певицата.

"Начина ми на пеене е много различен в това парче. Аз смятам, че абсолютно съм влязла в онова, което искаше Криско да представим", гордо заявява Мария. 

Мария издаде, че с Криско подготвят трето парче, но преди това тя ще пусне друго парче на Даниел Ганев в началото на демекври.

"Много работя, много се забавлявам, махналата съм си всички забрани", допълва певицата.