Поп певицата Мария Илиева не премълча мнението си за свои екс-половинки, някои от които остро порица. "Озлобените бивши като цяло са нещастни хора, лишени от себеуважение", отсече звездата в интервю за списание "Ева". "Предателството и безграничното безочие на простака ме отвращава", казва още тя.

Феновете на изпълнителката на "Видимо доволни" заподозряха думите й да са насочени основно към младият рапър Атанас Колев, чието име бе спрягано като гадже на Мария дълго време преди да стане ясно, че тя е бременна от 12 години по-младият от нея Георги Михайлов.

Авантюрата й с участника от X-Factor завърши доста катастрофално, като Илиева наказа таланта, изтривайки всичките му видеоклипове с милиони гледания от водещите платформи за видеосподеляне. След действията й Наско скочи срещу певицата с гневни постове във Facebook. До момента бившият кадър на застрахователния бизнес, мълчаливо подминаваше изказванията му.

За настоящата си половинка и баща на очакваното в началото на 2018 година бебе, певицата обясни: "Да, Георги е по-млад от мен и не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия. Не робувам на обществени клишета и очаквания, защото имам по-важни занимания".