search icon
search icon

Ето кои са финалистите в X-Factor

pr

pr

За първи път в историята на шоуто в България група ще участва в битката за голямата награда

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“, които ще продължат към големия финал на 17 декември от 20:00 ч. по NOVA.

За първи път в историята на шоуто у нас участник от категория „Групи“ ще се бори за голямата награда и възможността да бъде новата музикална звезда на България. „Ще запомня X Factor като най-поучителното и вълнуващо преживяване за мен до този момент!“, сподели Мирослава, която напусна сцената заедно с Милена Цанова в решаващата битка между финалистите.

По време на полуфинала отборите на „Момичетата“ и „Групите“ представиха емблематични български парчета и истински световни хитове, които за пореден път показаха безспорния им талант. „Винаги различна и винаги перфектна!“, беше категоричната оценка на Криско след появата на Йоана с песента Once Upon a December. Мирослава успя да излезе напълно от „зоната на джаза“ и да покаже потенциала на поп изпълнител, а Милена Цанова заложи на свой прочит на парчета на Милена и Jessy J. „Фолклорът винаги ни дава енергия, която се превръща в сила и любов към музиката.“, заявиха 4 Magic, които разгърнаха за пореден път вокалния си потенциал с изпълнение на „Зайди, зайди“.

Малко по-късно менторът им Любо Киров призна, че има още един фаворит, макар и не в неговия отбор и той е именно Ева Пармакова.
Следващата неделя финалистите ще се отправят към своето последно предизвикателство – битката за големия финал. Всеки един от тях ще бъде част от звезден дует, а на сцената на шоуто ще се появят и някои от най-популярните участници, сред които Кристиан Костов и Славин.

Не пропускайте финала на X Factor „Сътворението на звездите“ – неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари