Само преди дни Емилия представи най-новия си сингъл “Все едно ми“, който веднага даде заявка, че ще се превърне в един от хитовете този сезон. Специално участие в проекта има и Емануела, а феновете харесаха песента и видеоклипа от пръв поглед. За това говори огромният интерес и коментари, които буквално заляха мрежата часове след премиерата:

“Огнените красавици Емилия и Емануела направиха ХИТА на сезона, който ще звучи във всеки клуб“, “Втори път я слушам и много ми харесва“, “Жени с усет за ХИТОВЕ“, “Гласовете им много си пасват! Браво хубав проект“, “Браво бе, Емилия! Много свежа и разчупена си. Песента ще се хареса, различна е, но е много хубава и нахъсваща”, “Размазващо добра неочаквана комбинация....”, пишат феновете в PlanetaOfficial в YouTube, където “Все едно ми е” вече се радва на гледаемост от над 600 000.

Още този уикенд Емилия ще направи и европейска лайв премиера на парчето в Белгия. Тя е специален гост на парти в Ultra Light Club в Гент на 18 ноември, където българската общност вече я очаква с нетърпение, пише signal.bg