Справка на вестника показва, че подобен модел Мерцедес и с конкретно такъв тунинг струва 150 000 лв., при това втора ръка. Чисто новият модел достига до космическите 200 000 лв.

Такива суми очевидно не са непосилни за

Отварачката. Тя е всеизвестна със своя афинитет към луксозните придобивки и скъпи подаръци, а певицата не спира да се глези с подаръци. От папарашките снимки става ясно, че Мария изобщо не пести кеш, когато си хареса маркова дрешка или бижу.

С няколко торби и кутийки под ръка певицата излезе от магазини на изтъкнати световноизвестни дизайнери. Нещо повече - Мария грее и това е видимо за всички.

Усмивката не слиза от лицето на певицата, което усъмни доста завистници в чалга средите дали пък случайно любовният ѝ живот не е в подем. Съвсем наскоро Марчето смени и цвета на косата си, като от брюнетка отново стана блондинка.

"Когато жена сменя цвета на косата си... е ред за нов мъж", съскат нейни врагини в социалните мрежи.

Каквото и да се случва обаче под чаршафите, изпълнителката на Всичко забранено за момента тя зорко го пази в тайна. Или поне се опитва всячески. Както неотдавна единствено България Днес научи и съобщи, нисичката певица има вземане-даване с доста по-младо от нея момче.

Става дума за 20-годишен симпатяга с името Борис. Младокът с приятна визия и атлетично тяло светкавично завъртял главата на Мария и тя често му гостувала, за да му се порадва. В същото време свидетели разказват, че Мария не спира да се вижда с богаташа от Стара Загора Ангел Тенев, по-известен като Свинаря. Така че кое е официалното гадже на пайнерката си остава мистерия.

Междувременно клюкари и интриганти не спират да нищят темата по какви пътища ще тръгне сега старозагорката, след като бившият ѝ - младият милионер Хриси Гущеров, я изостави. В момента бизнесменът е влюбен до уши в друга жена и настоящ участник във ВИП брадър - Светлана Василева, по-известна като Гонзовица.

Папараците на България Днес уловиха миньончето на Пайнер да обикаля възможно най-скъпите магазини в столицата с ултрамощното си ново возило.Мара

Интересна подробност в цялата сага е, че Светлана и Мария бяха доста близки приятелки по време на съжителството на Мара с Християн.

"Това е минало и затворена страница за мен. Мъжете са преходни, най-важна си остава дъщеря ми. Посветила съм се изцяло на грижите по нея и друго не може да ме развълнува повече", сподели неотдавна Мария, пише slava.bg