Джейсън Момоа и Лиза Боне се появиха за първи път на червения килим, след като наскоро се ожениха след 12 години съвместен живот. Младоженците се появиха на премиерата на Justice League.

38-годишният актьор и 49-годишната актриса бяха една от най-бляскавите двойки на премиерата на новия филм на Момоа, като той бе облечен с тъмносин костюм Valentino. Боне бе неотразима в червена кадифена рокля на Александър Маккуин, аранжирана със сребриста яка на деколтето и раменете.

Това бе първата им официална поява, откакто се врекоха във вярност един на друг, пише dir.bg

Двамата
са се оженили в тесен кръг през октомври. Джейсън и Лиза имат две деца - на 10 и на 8 години, а Боне има и една дъщеря - Зоуи Кравиц, от известния музикант Лени Кравиц.

Момоа бил много щастлив да се ожени за любимата си, но не искал да се разпространява, че се е състояла таква церемони. "Мислех, че нещата ще останат така, но някой з*дник ни издаде и ще го намеря", коментира Джейсън пред Entertainment Tonight.

"Знаете ли, оженил съм се за моята жена преди 12 години. Това е просто събиране на нашите семейства и празненство на нашата любов", сподели Момоа.