Певицата Михаела Филева прости изневярата на половинката си Павел Николов от рап дуото Павел и Венци Венц и двамата отново са двойка

Любовта на тийн идолите станала отново възможна по време на лятно турне, на което случайно или не те често били „опасно близки“.

Връзката си засега Михаела и Павел пазят крайно грижливо в тайна от общественото внимание.

Издайническа целувка на двойката само потвърждава информацията на „Шоу“, която получи от достоверни източници, а именно – че двамата певци са се събрали.

В началото на април Павел и Михаела прекратиха дългогодишната си връзка след жесток скандал, породен от ревността на Филева. Изпълнителката изгони татуирания рапър заради свалка между него и участничка от „Гласът на България“.

Запознати издават, че още от самото начало на хитовото шоу между синеокия блондин и една от певиците прехвърчали искри, а не след дълго и нещо повече.

Филева обаче го излови и бе категорична, че няма да търпи подобно отношение. Затова си събрала нещата от дома му и го напуснала.
Малко преди това да се случи, двамата разтръбиха навсякъде, че ще вдигат пищна сватба. Какво ще се случи сега – ще следим с интерес.