Близо година месеца след чутовните панаири, които вдигна около бившата си приятелка, Лудия репортер на Милен Цветков пак е в любовен сюжет.

Този път обаче той може да е с хубав край, защото шоуменът е щастливо обвързан. Новата му половинка не е плеймейтка, както се опитаха да го уловят клюкари, но също е изключително привлекателна.

Драмите около Петканов тръгнаха след неговото брутално разнищване на живота на бившата му приятелка Александра Богданска. Красавицата се заби с италиански милионер, докато още беше в прегръдките на репортера, и така му сложи доста големи рога. С това предизвика злобата му и хиляди избълвани обвинения и обиди, които и до днес трудно преглъща. За това пък в скоро време ще стане съпруга на италианския си любим, с когото остана след жестоките атаки по реномето си на добро момиче. Нещата явно се нареждат и за Даниел, който също е намерил човек, с когото да споделя леглото си.

От март Даниел се е загаджил сериозно и поне за сега е решил да даде шанс на новите си отношения. В профила му в интернет не се появява новата му любима, но той успешно загатва за нея, с малки шеги, които двамата си правят. На една от снимките, които е пуснал, той е гушнал през кръста доста фина дама, която е облякла негова стара фланелка.

На нея е написано „Аз съм с тъпчото”, докато Дани е само по халат, който е разтворен на гърдите. На снимката пък се вижда, че не е изневерил на вкуса си и този път пак е избрал брюнетка, пише "Уикенд".