search icon
search icon

Наталия Кобилкина налази Лудия репортер

Даниел Петканов и сексоложката в "Сладки свалки"

Лудия репортер Даниел Петканов има нова жена до себе си.

След ултра провокативната Алекс Богданска и цялата група плеймейтки от конкурса „Мис Плеймейт”, сега дойде ред и на Наталия Кобилкина, научи HotArena.

Двамата ще участват в проекта „Сладки свалки”, в който ще организират срещи на сляпо. Концепцията на предаването изглежда проста, но е доста забавна.

Наталия участва в предаването като консултант и има за задача да определи кои двойки си подхождат. Тя ще трябва да намери половинки на 24 човека, които при това ще излязат на „сляпа среща” – наистина, без да се виждат, пише "България днес".

Петканов пък ще има за задача да задава въпроси на всяка двойка, позволявайки на хората да се опознаят. Те ще трябва да изпълнят и различни предизвикателства, а в края на вечерята маските падат и двамата участници ще се видят за първи път.И съответно ще стане ясно дали свалката е станала, т. е. дали са се харесали.

За Петканов новото предаване определено е стъпка напред, след скандала с бившото му гадже. Както е известно, Лудия репортер и приятелката му Алекс Богданска станаха известни с раздялата си.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари